Gard electric animale

Gard electric animale BENEFICII

Gard electric animale beneficii pentru pastrarea animalelor Garduri electrice sunt acolo pentru a va proteja animalele.

Gard electric animale Electric Farmer ne mandrim ca oferim o gama completa de garduri electrice pentru toate situatiile, de la mici parcele si gradini pana la campuri mari de suprafata.

Cu atat sisteme permanente, cat si temporare disponibile si sfatul nostru de expertiza, puteti proiecta sistemul de garduri electrice corecte pentru nevoile dvs. Deci, daca nu sunteti sigur de ce aveti nevoie … va rugam sa intrebati … am fi bucurosi sa va ajutam.

Gard electric animale BENEFICII

Tensiunea potrivita si tipul si numarul potrivit de fire de pe un gard electric pot controla in mod satisfacator pasarile de curte, oile, caprele, porcii, bovinele, ecvideele, iepurii, cerbii, vulpile, coiotele si ursii. Trucul este de a obtine tensiunea si tipul si distantarea potrivite a firelor de gard adecvate speciilor.

Cand vine vorba de gard electric, exista doua tipuri de animale: cele care sunt usor de controlat cu tensiuni mai mici si cele care necesita mai mult suc pe fir pentru a-i convinge ca trecerea prin gard este o idee proasta.

Primul grup include vitele si caii, care in general au haine subtiri si sunt suficient de grele pentru a face contact cu solul solid. Al doilea grup cuprinde oile si majoritatea animalelor salbatice, care tind sa aiba straturi mai grele si mai izolante, sunt mai usoare pe picioare si sunt mai hotarate sa treaca printr-un gard. Intre ele sunt specii precum caprele si porcii, care variaza in usurinta de control, in functie de cat de docile sunt si de cat de bine instruite pentru gard. Gardurile de pasari ar trebui sa se concentreze pe controlul pradatorilor, deoarece tuturor ii place sa manance pui.

Recomandarile de cablare pentru tipul, inaltimea si distantarea se bazeaza pe faptul ca un anumit fel de animal prefera, in general, sa treaca sub, peste sau printr-un gard si daca are o vedere buna. Ursii, de exemplu, au o viziune slaba si s-ar putea sa traverseze un gard inainte sa vada ca este acolo.