0740 906 282

(0)

Impulsor HOTHSHOCK A50 (cod – 10613)

1.265,00 lei

Cod Produs: 10613GPSD Categorie:

 Alimentare – 12 V
 Energie de stocare – 4,2 Joule
 Tensiunea maxima- 9000  Volt
 Distanta maxima: 80 km

 Se utilizeaza la – vanat, bivoli, oi,capre, vaci, cai, porci, pasari

Descriere

Caracteristici :

–  Impulsorul  HOTHSHOCK GPS  este destinat gardurilor foarte mari cu o vegetatie abundenta sau cu un sol foarte uscat.

–  Se caracterizeaza prin faptul ca aparatul este compatibil cu o cartela  SIM care poate sa transmita pe 5 telefoane concomitent orice modificare de tensiune pe firul de gard  sau daca aparatul este defect. Deasemenea aparatul are incoporat un sistem GPScu ajutorul caruia se transmite pe un telefon mobil coordonatele locatiei (Pe un smartmobil se pot obtine si date prin google MAPS. ) Acest lucru este foarte important in cazul unui furt

 Efect  „SHOCK” – primul impuls este mult mai puternic decat urmatoarele ceea ce face ca animlul sa se retraga imediat.  Acest lucru este foarte important mai ales cand aparatul este folosit contra vanatului.

 

 Impulsorul RANGER N 80 – prezinta trei iesiri – o iesire pentru impamantare, a doua iesire pentru un curent mai puternic iar a treia pentru un curent mai slab.

– Este compatibil si cu panou solar

–  Se utilizeaza la  – vanat, oi, care, vaci, cai, porci, pasari, caini,isici

 Optimizat pentru consum de energie redus

– Carcasa este foarte rezistenta la factorii fizici si de mediu, fiind confectionata din policarbonat imprimat cu laser ceea ce-i confera o rezistenta marita la UV

– prevazut cu leduri care informeaza tensiunea din gard. Ledurile indica si gradul de incarcare/ descarcare al bateriei.

 garantie – 3 ani

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Impulsor HOTHSHOCK A50 (cod – 10613)”